KEYNOTE

Brein & Beginnen met verandering

Spreker: Ayca Szapora

Hoe werkt verandering in ons brein? Hoe nemen mensen beslissingen?

Hoe wordt ons onbewuste continu beïnvloed? Hoe werkt waarneming?

Hoe komt het dat wij en anderen niet doen wat we willen, en wel doen wat we niet willen?

Effectief communiceren en verbinding maken is een kunst. Doen je collega’s, medewerkers, leidinggevenden of cliënten niet altijd wat jij wilt? Ayca legt je uit hoe dat komt en hoe je dat kunt veranderen.

Ayca neemt je op energieke en humoristische wijze mee in de wondere werking van het brein en laat je de trucjes zien die je hersenen met je uithalen. Ze legt uit wat de meest effectieve manier is om te communiceren, hoe je verbinding kunt maken en hoe je gedrag van jezelf en anderen kunt veranderen.

Over de spreker

Ayca Szapora is neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelf-realisatiecoach en bedrijfskundige met een black belt in LEAN & Six Sigma. Ayca geeft advies aan verschillende universiteiten in Nederland en in Duitsland. Ze is tevens wetenschappelijk reviewer bij The American Journal of Psychology. Haar hersenonderzoek resulteerde

in meerdere wetenschappelijke publicaties over creativiteit, onbewuste cognitieve strategieën en hoe je de manier kunt veranderen waarop je brein problemen oplost en nieuwe ideeën vormt.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren