Er geldt één tarief voor het bijwonen van de hele dag. Werk je bij een GGZ-aanbieder met het Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ van Stichting KiBG? Dan krijg je (extra) korting.

 

Standaardtarief*

 

Tarief met Keurmerk-korting**

€ 124,95

 

€ 81,95

* Vanaf 8 april 2023 gelden de vermelde reguliere tarieven, t/m 7 april gold een early-bird tarief
** Voor werknemers van organisaties met het Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ 2023

Jouw gegevens

Tijdens de lunch zijn er voldoende vegetarische opties. Heb je andere dieetwensen of allergieën? Geef het hieronder aan, dan houden we daar rekening mee. 

Keuze Workshops

Vervoer

Let op!
Voor deelnemers die met het OV komen rijdt er een pendelbus. Deze vertrekt in de ochtend om 9:15 uur vanaf station Maarssen, waar mensen van KiBG aanwezig zijn om je op te vangen. Een ritje van ca. 20 minuten - een leuke gelegenheid om alvast wat vonkjes te laten overslaan. 

Pendelbus gemist? Geen paniek! We vragen je hieronder ook een telefoonnummer op te geven (optioneel), zodat we contact met je kunnen leggen als we je missen in de pendelbus. En je kan altijd ook zelf even bellen: 085 - 4885 462.

€ 81,95

Totaal: € 81,95

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je verhinderd bent, kan je een collega als plaatsvervanger opgeven óf je afmelden. Annulering of naamswijziging kan alleen per mail (congres@kibg.nl).

Bij annulering vóór 25 mei 2023 brengen wij een bedrag van € 5,- aan administratiekosten in rekening en wordt het resterende bedrag teruggestort. Indien je op of ná 25 mei 2023 annuleert heb je géén recht op restitutie.  

Privacyverklaring

Lees hier ter informatie de privacyverklaring van Stichting KiBG (organisator van dit congres). 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren