Locatie​​​​​​​​​

Als locatie voor het congres kozen we een plek met een rijke historie: de Mariënhof in Amersfoort. Een oud stadsklooster dat altijd een verzorgende en verbindende rol heeft vervuld. De Mariënhof wordt bovendien het hele jaar door al verrijkt met kunst - op 12 juni 2024 dus ook met de Kunst van Kort!

Adres

Kleine Haag 2

3811 HE Amersfoort

Route

Met het OV

Vanaf station Amersfoort Centraal loop je in 15 minuten naar de Mariënhof. Of stap in bus 5, 6, 17, 82, 102 of 203 en stap uit bij halte Hendrik van Viandenstraat. De Mariënhof ligt aan de overkant van deze halte.

Looproute vanaf het station: neem de uitgang Stationsplein. Steek het plein en de straat over en sla linksaf. Ga na enige tijd rechtsaf (Vlasakkerweg). Sla aan het eind van de straat linksaf (Utrechtseweg) en dan de eerste rechts (Zonnehof). Loop rechtdoor tot aan de Arnhemseweg. Sla linksaf tot aan het kruispunt bij de Plus Supermarkt. Steek over, ga rechtsaf bij de Amersfoortse Kei en volg de wandelroute van het plantsoen. Met de stadsring aan uw rechterzijde loopt u het pad af tot aan het eerstvolgende kruispunt. U loopt nu tegen de Mariënhof aan.

Met de auto

Parkeren kan in Parkeergarage Koestraat, navigatieadres: Grote Haag 2, 3811 LM Amersfoort. De parkeergarage ligt op 100 meter afstand van de Mariënhof en heeft meer dan 400 parkeerplaatsen beschikbaar.

Looproute vanaf de parkeergarage: neem in de garage de uitgang Mariënhof en sla linksaf. Steek aan het eind van de weg de straat over naar Buuf in de Serre en sla rechtsaf. Volg de prachtige oude buitenmuren tot aan de entree bij het zwarte hek. Vanaf hier kunt u de Mariënhof betreden.

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren