KiBG congres​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

de Kunst van Kort

12 juni 2024, Mariënhof Amersfoort

Ben jij er bij op 12 juni 2024?

9:30 - 17:00 uur | vanaf €95,= | accreditatie aangevraagd

Laat je meenemen in de kunst van het kortdurend generalistisch behandelen! Het vormgeven van een effectieve, afgebakende behandeling vergt vakmanschap in onder meer doelgericht werken, het stimuleren van eigenaarschap bij de cliënt en tijdig afronden. Het vereist goede samenwerking, innovatie en een vleugje improvisatie.

Verrijk je kennis, vergroot je netwerk en ontdek hoe 'de Kunst van Kort' de GGZ versterkt!

Voor wie?

  • GZ-psychologen, klinisch psychologen, basispsychologen, psychotherapeuten, verpleegkundig specialisten, psychiaters, POH-GGZ, huisartsen en andere professionals in en om de GGZ

  • Beleidsmakers, inkopers, bestuurders, managers

  • Patiëntvertegenwoordigers

  • Alle andere geïnteresseerden

Programma highlights

Brein & Beginnen met verandering

Effectief communiceren en verbinding maken is een kunst. Doen je collega’s, medewerkers, leidinggevenden of cliënten niet altijd wat jij wilt? Ayca Szapora legt je uit hoe je dat kunt veranderen.

KOP en staart bij complexe problematiek

Complexe casuïstiek overzichtelijk maken met het KOP-model. Ontdek deze kunst en leer hoe je 'm toepast in de workshop van Paul Rijnders.

Doelgestuurd behandelen

Wanneer is een kunstwerk klaar - wanneer stop je een behandeling? Kees Korrelboom leert je alles over doelgestuurd behandelen.

Een sterke start in de behandeling

Waarom is een behandeling bij de ene cliënt wel effectief en bij de andere niet? Kim de Jong en Bea Tiemens nemen je mee in het hoe en waarom van een sterke start en onderzoek naar factoren die hierbij van belang zijn.

Deelnemers over vorige edities...

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren