KiBG congres​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

de Kunst van Kort

12 juni 2024, Mariënhof Amersfoort

Ben jij er bij op 12 juni 2024?

9:30 - 17:00 uur | vanaf €95,= | accreditatie aangevraagd

Laat je meenemen in de kunst van het kortdurend generalistisch behandelen! Het vormgeven van een effectieve, afgebakende behandeling vergt vakmanschap in onder meer doelgericht werken, het stimuleren van eigenaarschap bij de cliënt en tijdig afronden. Het vereist goede samenwerking, innovatie en een vleugje improvisatie.

Verrijk je kennis, vergroot je netwerk en ontdek hoe 'de Kunst van Kort' de GGZ versterkt!

Voor wie?

  • GZ-psychologen, klinisch psychologen, basispsychologen, psychotherapeuten, verpleegkundig specialisten, psychiaters, POH-GGZ, huisartsen en andere professionals in en om de GGZ

  • Beleidsmakers, inkopers, bestuurders, managers

  • Patiëntvertegenwoordigers

  • Alle andere geïnteresseerden

Programma highlights

De Kunst van op je handen zitten

Hoe verleid je iemand ertoe die de regie uit handen heeft gegeven, is kwijtgeraakt of nooit heeft gehad, deze zichzelf weer toe te eigenen? Dunya Vermaat leert het je.

Doelgericht patronen doorbreken

Leer van Mark Crouzen de kunst van het doorbreken van patronen op oplossingsgerichte wijze. Kom vlot met je cliënt tot positief geformuleerde doelen en laat je niet verleiden van jullie koers af te wijken.

KOP en staart bij complexe problematiek

Complexe casuïstiek overzichtelijk maken met het KOP-model. Ontdek deze kunst en leer hoe je 'm toepast in de workshop van Paul Rijnders.

VR: wetenschap, praktijk en ervaring

Wat zijn de voor- en nadelen van VR? Maakt het behandelingen beter of efficiënter? Ilse Verveer en Psylaris inspireren je én moedigen je aan kritisch te denken.

Deelnemers over vorige edities...

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren