KiBG congres​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

de Kunst van Kort

12 juni 2024, Mariënhof Amersfoort

Was jij erbij op 12 juni 2024?

Dan was jij één van de bijna 200 deelnemers die zich liet meenemen in de kunst van het kortdurend generalistisch behandelen! Wat fijn dat je er was!

Als deelnemer heb je na afloop een mail ontvangen over de evaluatie en accreditatie. Binnenkort komen de presentaties én foto's van de dag beschikbaar. Heb je vragen of wil je als eerste op de hoogte zijn van het congres in 2025? Mail naar congres@kibg.nl

Zij waren erbij:

  • GZ-psychologen, klinisch psychologen, basispsychologen, psychotherapeuten, verpleegkundig specialisten, psychiaters, POH-GGZ, huisartsen en andere professionals in en om de GGZ

  • Beleidsmakers, inkopers, bestuurders, managers

  • Patiëntvertegenwoordigers

  • Vele andere geïnteresseerden

Programma highlights

Het KiBG Congres 2024 heeft inmiddels al plaatsgevonden - we kijken terug op een prachtige dag! Heb je vragen of wil je als eerste op de hoogte zijn van het congres in 2025? Mail naar: congres@kibg.nl

De Kunst van op je handen zitten

Hoe verleid je iemand ertoe die de regie uit handen heeft gegeven, is kwijtgeraakt of nooit heeft gehad, deze zichzelf weer toe te eigenen? Dunya Vermaat leerde het je.

Doelgericht patronen doorbreken

Mark Crouzen inpireerde met de kunst van het doorbreken van patronen op oplossingsgerichte wijze. Kom vlot met je cliënt tot positief geformuleerde doelen en laat je niet verleiden van jullie koers af te wijken.

KOP en staart bij complexe problematiek

Complexe casuïstiek overzichtelijk maken met het KOP-model. Je kon deze kunst ontdekken en leren hoe je 'm toepast in de workshop van Paul Rijnders.

VR: wetenschap, praktijk en ervaring

Wat zijn de voor- en nadelen van VR? Maakt het behandelingen beter of efficiënter? Ilse Verveer en Psylaris inspireerden je én moedigden je aan kritisch te denken.

Deelnemers over vorige edities...

Mogelijk gemaakt door
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren